A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

 Középkori Templomok Útja

Kezdetét vette a Meséld El Te! kampány

Ahány túra, annyi mese! – 2014. júliusában kezdetét vette a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Te­rületfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. által kiírt „Meséld El Te!” pályázat. A Középkori templomok útja megismeréséhez, megismertetéséhez ezúttal nem hallgatóságot, hanem me­sélőket keresünk, olyan túrázókat, akik képekben és szavakban is megörökítik emlékeiket. A „Meséld El Te!” pályázati felhívás olyan túrázókat keres, akik elindulnak a Középkori templomok útja bejárására és szeretnék megörökíteni, megosztani élményeiket. Olyan lehetőséget nyitunk a túrázók, vándorok, kultúrát keresők előtt, amelyre nem volt példa korábban. Azt kérjük, ők meséljék el másoknak élményeiket, ők tegyenek tanúbizony­ságot arról a páratlan kincsről, amelyet a Középkori templomok útja tartogat. Fotósok, mesélők, túrázók figyelem, indul az év egyik legnagyobb kalandja!

A pályázatok feltöltésére 2014. szeptember 7-én éjfélig van lehetőség. Ezután kerül sor a zsűrizésre szeptember 14-ig, majd az eredményhirdetésre, illetve a díjátadásra 2014. szeptember végén.

A „Meséld El Te!” pályázat fődíja egy éves, havi bruttó 20 000 Ft, összesen bruttó 240 ezer forint értékű blog-szerződés, melynek keretében a győztes oszthatja meg az

anyaggyűjtés során, vagy annak folytatásaként megélt élményeit, fotóit, illetve új történeteket. A zsűri által kiemelt pályázati munkák megjelennek nyomtatásban is limi­tált példányszámban, amelyből természetesen a nyertesek is részesülnek, így ténylegesen is elkészül a saját könyvük, amely felkerülhet a polcokra. Továbbá a legjobb pályamunkák szálláshely és vendéglátóhely utalványokban része­sülnek, amelyeket a Középkori templomok útja mentén ajánlanak fel szol­gáltatók, hogy jövőre is vendégei lehessenek ennek a csodálatos vidéknek. Végül a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Területfejlesztési és Környezet­gazdálkodási Ügynökség ajándékkönyv csomagot ajánl fel a legjobbaknak.

További információ a www.temp­le-tour.eu vagy a www.templomut.hu honlapon. A szerkesztő felület közvetle­nül is elérhető az alábbi címeken: www.temple-tour.eu/meseldelte vagy www.templomut.hu/meseldelte.

A felhívás itt is közvetlenül elérhető: Pályázati felhívás letöltése

Felmerülő kérdés esetén keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei

Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft.

4400 Nyíregyháza, Benczúr tér 7.

Tel. +36 42 508-360

E-mail: info@szszbmfu.hu

 

Tehát Meséld El Te! - mi pedig várjuk az élményeket.

2014-07-18 11:57:07